Begin met Bij Jezelf te Blijven!

Lees I VerwonderI Kijk

Bij jezelf zijn lijkt gemakkelijk. Simpelweg bij je eigen idealen blijven. Toch is het in de praktijk anders. Want:  Worden we niet allemaal beïnvloed door onze omgevingsfactoren? Zoals wat (we denken dat) er van ons verwacht wordt en verantwoordelijkheden die we ‘moeten’ vervullen? Bij je eigen waarheid blijven is dan niet altijd even gemakkelijk nog te filteren, uit de dagelijkse ingevingen. Toch kan het! Je hoeft er niet eens heel veel voor te doen!

Duik erin en begin direct met weten hoe! Het gratis e-boek Blij(f) Bij Jezelf – In 3 stappen omgaan met dagelijkse ontmoetingen zal jou er eenvoudig, doelgericht en adequaat door heen helpen!

Aansluitend bied ik met regelmaat een aanvullende video-training aan in de vorm van een Live Webinar. Daarin ga ik nog dieper in op wat het zo belangrijk maakt dat jij weet vanuit je ‘kern’ te leven en dicht bij je eigen ‘ik’ te blijven. Nieuwsgierig? Hou mijn social-media in de gaten en schrijf je snel in om altijd in het diepe met mij te kunnen duiken!

Gun het jezelf, het is gratis!

Als je dit doet komt je mailadres bij mij terecht. Dat betekent, dat je op mijn mailinglist staat en dus niets zal missen van nieuwste blogs, video’s en aanbiedingen of producten die ik met regelmaat presenteer.

Met je inschrijving geef je toestemming aan Vanessa Dijksterhuis om jouw gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de Privacy Verklaring. Deze kun je vinden in het tabblad onder Menu – Privacy Verklaring of je klikt hier.

Share This