Nieuw hier? Laat me je even rondleiden!

Deze site zit boordevol informatie en mogelijkheden. Met verrassende invalshoeken en oog voor detail.

Er is veel liefde en aandacht aan besteed om jou dichter bij een  (nog) gelukkiger ervaring in dit leven te brengen!

Laat ik voor jou een korte ‘lay out’ presenteren. Zodat je snel kunt ontdekken wat bij jou past en we samen verder kunnen gaan.

-1- WIL JE MEER OVER MIJ WETEN?

Ik ben een creatieve geest met de bijzondere gave om met zielen te communiceren. Als professioneel heks beoefen ik ‘praktische magie’ op een lekker nuchtere wijze: dus in verstaanbare taal en zonder omwegen. Ik hou er enorm van snel to-the-point te komen en geloof erin dat je met humor en lichte manier van in het leven staan, veel meer geniet van de tijd die je hebt. Toegewijd aan mensen vooruit helpen in hun leven richt ik me specifiek op het welzijn van the mind maar dit kan volgens mij niet zonder het ‘zorgen voor de ziel’. Als je nu nieuwsgierig bent naar meer van mijn achtergrond, check dan zeker de ‘over mij’ pagina om het volledige verhaal te weten te komen.

Vrij opgevoed met lieve ouders en ‘ontwaakt’ na het verliezen van mijn drie jaar jongere zusje, ben ik een eeuwige optimist gebleken. Het leven wat je leidt is, zo vind ik, bedoeld om te léven en niet om te overleven. Verspilling van tijd, hoe kort dan ook is in mijn beleving een doodzonde! Ik geloof niet in cliché’s zoals ‘hard voor weinig nooit chagrijnig’ en ik hou niet van mensen met een visie op de wereld waarin je genoegen neemt met dingen doen die je eigenlijk ongelukkig maken. Ik ben dol op samenzijn met mensen die een lange aandachtspanne hebben, die werkelijk luisteren naar wat je te brengen hebt, de onderliggende boodschap lezen in ongeschreven regels en die -net als ik- het leven beleven als een mooi veelzijdig avontuur.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

-2- VOYEURISTISCHE NEIGING?    NO SWEAT!

Op mijn youtube kanaal vind je mij in relatie tot vele spirituele, inzichtelijke, helderziende, grappige en natuurlijk -hoe kan het ook anders- bewustzijnsverhogende onderwerpen. Als je nog twijfelt of jij en ik matchen: neem de proef op de som en ga me maar eens lekker bekijken.

-3- WAT JE NU EERST DOET VOOR JE VERDER GAAT.

Voor al je zintuigen (nou ja, behalve tastzin) wat wils: Ik maakte het gratis eboek en de video training Blij(f) Bij Jezelf. In 3 stappen omgaan met dagelijkse ontmoetingen. De titel legt redelijk helder uit wat je kunt verwachten en waarom je het kunt gebruiken. Maar wat belangrijker is….

Als je dit doet komt je mailadres bij mij terecht. Dat betekent dat je op mijn mailinglist staat en dus niets zal missen van nieuwste blogs, video’s en aanbiedingen of producten die ik met regelmaat presenteer.

In het begin vond ik het wel spannend….

Zodra ik binnenstapte viel er een gewicht van mijn schouders.

– Kees

Ik heb zoveel meer gekregen dan waar ik in eerste instantie voor kwam.

– Jantine

Ik zie weer mogelijkheden in plaats van beren op de weg.

– Mark

-4- JE HOEFT NIET MIJN OVERTUIGINGSKRACHT TE LATEN WERKEN ?.

Het wonder wat Internet heet, heeft het voor mij mogelijk gemaakt om velen te bereiken. Internationale connecties hebben het zelfs mogelijk gemaakt via de tamtam mij wereldwijd mijn magie te laten bereiken. Dat voelt extra eervol voor me.

Het raakt me wel,  alle mensen die mij vertellen, dat het werk wat ik doe (mijn vids, boek, social community, emails en sessies) zoveel meerwaarde en levensgeluk heeft bewerkstelligd in hun leven.

Mijn werk zorgt ervoor dat mensen zich emotioneel, spiritueel en creatief openen. Het inspireert mensen om in beweging te komen en de waarheid van zichzelf te zien om vervolgens uit hun cocon te komen en ware transformatie te ervaren.

Ben je nu nieuwsgierig geworden? Lees dan nog eens wat ervaringen waar mijn clienten en ‘community’ mij mee heeft verblijd.

Als je nog verder in mijn wereld wilt duiken kunnen deze suggesties je op weg helpen.

Lees mijn blog
Share This
googlea299d2eb55187f56.html

This website uses to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.