Mijn werkgever gaf mij de ruimte om zelf een coach uit te zoeken die bij mij past. Mijn doel was meer focus te krijgen op mijn werk en ook verder te ontdekken wat er nog meer in mijn potentieel aanwezig was. Samen met Vanessa ben ik daar nu achter, maar ik heb in mijn privé beleving ook veel meer aandacht voor dingen die belangrijk zijn. Een mooie bonus voor mij, maar ook voor mijn collegae!

Anne-Marie Rozeboom

Tot de kern en weer terug naar buiten

Verbinden tot de kern, met jouw (ziel)essentie of talent, is waar ik bekwaam in ben. Als je dit in een zakelijk jasje steekt, komt het uit op een unieke methode. De methode kenmerkt zich, in als een bijzondere communicatie deskundige zeer invoelend omgaan met jouw professionele kwaliteiten en valkuilen. De nadruk wil ik dan ondanks (of juist dankzij) het zakelijke karakter toch altijd leggen, op waarin je je het meest prettig in voelt. In je professionele, maar voornamelijk ook juìst de persoonlijke sfeer. Want jij bent jij, ook in de uitvoering van je werkzaamheden, je targets, je gestelde doelen, je dagomzet, je beoogde winst en je collegiale instelling.

Een loopbaan is als een levenspad

Een Loopbaan is als een levenspad waarin je carrière een onderdeel is. Een carrière is naar mijn idee veel meer dan alleen je werk. Een carriere geeft vorm aan hoe je je leven wenst in te vullen. Zowel op zakelijk als persoonlijke vlak. En die combinatie in evenwicht geeft een verhelderend beeld van wie jij bent, waarom je doet wat je doet en uiteindelijk in de uitkomst: Wat je doet.

In een loopbaan traject coaching zullen we ons richten op een gezonde carrière. Eén waarin jij je gelukkig voelt en hierin dus de meest optimale resultaten behaald. Niet alleen op werk-vlak, maar ook op levensvlak.

Tip: bekijk ook even in de winkel mijn aanbod in producten. Hier kun je alvast kennismaken met wat ‘coaching’, zoals bijvoorbeeld -hoe passend- de Webinar: Het Pad

$

Beeld & Geluid

In deze video leg ik persoonlijk aan jou uit hoe een loopbaan begeleiding er uit zal zien. Samen gaan we op vele niveaus aan de slag en bereiken we het meest optimaal haalbare resultaat voor jou (en eventuele werkgever/opdrachtgever).

Praktisch op een rij

Tarief per uur: € 200,- exclusief btw

Duur:  circa 60 min per sessie

De Loopbaan Coaching gaat altijd van start na het afnemen van een Levenssessie. Daarna stel ik een afgestemd plan van aanpak voor je op.

In een afgestemd plan van aanpak staat geschatte hoeveelheid uren en/of sessie, doelen en een totaal-prijs verwerkt

Een Loopbaan Coaching is altijd inclusief afgestemd materiaal per sessie en tussentijds contact. Dit is in de prijs verwerkt. 

Share This
googlea299d2eb55187f56.html