“Ik heb Vanessa een tijdje met mij mee op laten lopen, in mijn proces om goed te weten waar mijn talenten tot hun recht komen. Dit was niet alleen heel mooi om samen te beleven met iemand die je tot op de ziel ziet, maar ook heerlijk om helemaal aan over te geven in het moment. Alleen ik en mijn doelen waren belangrijk. En het voelde als een warm bad om ongegeneerd eerlijk naar mezelf te kijken en te vertellen zonder schroom: “dit ben ik, dit houdt mij bezig.” Vanessa’s aandacht ging voorbij mijn verwachtingen. Ik raad haar echt aan iedereen aan, die zichzelf een gevoel van speciaal-zijn gunt.” Gerben van der Silk

Houd jezelf niet voor de gek!

Omdat ik geloof dat iedereen vanuit de basis zelf de meest wijze persoon is, wil ik met coaching meer een begeleider zijn. Een rol die ik tijdelijk vervul, zodat jij zicht krijgt op delen van jezelf die je tegenwerken of juist in je voordeel zijn. 

“There are no shortcuts in life”

Verbind met mijn gave = Shortcut

In tegenstelling tot reguliere coaching, waarbij de coachee (jij dus) het meeste soul-searching verricht, zal juist ik deze taak op mij nemen. 

Het voordeel van mijn methode kenmerkt zich dankzij mijn zielen-contact talent. Hierdoor is het allemaal niet zo zoeken voor jou. Ik kan voor jou een kortere en meer efficiënte route uitstippelen op het gebied van je zoektocht om het antwoord op je vraagstuk(ken) te vinden. 

Het leven gebeurt tussen de afspraken door!

Ik neem in mijn rol de leiding en spreek namens jouw ziel met jou. Niet alleen op de afgesproken momenten dat wij elkaar ontmoeten, maar juist ook daarbuiten. Want zeg nou zelf: Ontwikkelprocessen, inzichten, veranderingen en transformatie vinden nooit plaats op een afgesproken tijdstip. Het gebeurt allemaal daartussenin. En juist in die momenten ben ik er voor jou. Via whatsapp, sms, telefoon of email: ik ben je directe link met je on(der)bewuste zelf. En vergeet niet: het zijn geen ‘sessies’ die je los beleeft met mij, maar we stemmen vanaf het eerste moment van overeenkomen voor Magische Coaching af. Vanaf dit moment is er een energetische verbinding en start onze weg samen om jouw verder te helpen. De vertaling tussen voelen en praktisch leven maak ik voor jou daarmee eindeloos veel gemakkelijker. 

Niet gemakkelijker. Wel veel sneller.

Tijdens de ontmoetingen in het echte fysieke leven, bied ik jou nieuw gereedschap in de vorm van door mij zelf ontwikkelde Processen en Afstemmingen. Allemaal volledig op jou gericht, met jouw vraagstuk in gedachten. Dat maakt een coaching met mij een unieke gebeurtenis, iets wat je jezelf gunt en waarbij je niet persé gemakkelijker, maar zeker wel versneld je doel of zingeving bereiken zult. Ik zal eerlijk zijn: tijdens Magische Coaching kom je jezelf tegen. Via mijn aanbod, of juist wat er altijd al opkwam in de aanloop naar jouw wens. Niet voor niets loop je daarop in het leven vast. Daarom is het juíst belangrijk, dat je het niet enthousiast en vol vertrouwen van start gaat, maar juist vooral ook aan blijft  staan gedurende de hele samenwerking totaan het bereiken van jouw finish!

Heb jij behoefte aan een sparringpartner op hoog niveau? Ben je toe aan wat uitdaging op het ‘ik weet alles al’ vlak of heb je echt een hulpvraag op welk gebied dan ook? Laten we eerst even een levenssessie doen. Dan zien we waar je werkelijke behoefte ligt. Van daaruit gaan we de optie tot een levenspad-boost vast samen aan! 

$

Beeld en Geluid

In deze video vertel ik je persoonlijk hoe een begeleiding meerwaarde biedt in een proces wat je als mens altijd zelf doorstaat. Je doet het zelf maar het hoeft niet alleen!

“Vanuit een intrinsiek weten dat je verder komt als je onderzoekt, bereik je je doel altijd. In dit proces van onderzoek, fungeer ik metaforisch gesproken, graag als jouw tijdelijke katalysator.

En hoewel je mij gebruikt om in beweging te blijven, zul je uiteindelijk de katalysator verbranden en achter je laten.

Je kunt dit proces van zelfliefde ervaren, zelfkennis en ontwikkeling echt heus wel zelf!

Maar het hoeft niet helemaal alleen. Ik ben er voor jou met liefde, warmte en een veilig gevoel. ” ~ Vanessa

Share This

This website uses to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.