Soms helpt het om even voor te proeven,

voor je de volledige smaak te pakken hebt…

 

Proef I Ervaar I Weet

“Dit staat mij te doen.”

DE MYTHE is dat het pad van zelfontwikkeling op weg naar een gelukkig leven ELLENLANG is; duizenden euro’s kost en dat je het (weliswaar met begeleiding) uiteindelijk allemaal zelf moet doen.

Hoe open sta jij voor een unieke benadering als het op je doel bereiken aankomt? Samen met iemand die naast je staat met het talent rechtstreeks in je ziel te kijken en jouw ESSENTIE te zien ZONDER dat jij je levensverhaal, je pijn of je vreugde verbaal hoeft te delen!

Het bestaat echt. Dankzij dit magische talent heb je voor je gehele proces hooguit een paar bijzondere sessies nodig. Sterker nog:  zelfs 1 sessie is al transformerend voor de REST VAN JE LEVEN! 

Denk jij werkelijk nog steeds, dat je er tientallen sessies aan moet wijden bij een psycholoog of coach? Denk je dat je al je oude zeer op moet rakelen of alle pijnlijke ervaringen in je leven weer moet herbeleven om de beste versie van jezelf te worden?

Think Again!

 

Over de Mini-Coaching

Je bent er klaar voor om met wat begeleiding vele stappen verder te komen in je eigen proces. Je weet dat dit niet vanzelf gaat en je bent je er van bewust dat het misschien wat meer tijd kost dan je eigenlijk voor ogen had. Maar je voelt aan alles: het is goed om dit zelf te doen, maar het hoeft niet alleen. De Mini-Coaching is speciaal daarvoor bedoelt: je krijgt een gevoel bij wie je helpt (ik) en bij wat je kunt verwachten in de connectie. Het is een ding om erover te lezen. Een ander om het echt te ervaren.

De Mini-Coaching doe jij omdat:

Je weet dat dit is wat je wilt, maar je gevoel en hoofd spreken nog niet helemaal dezelfde taal

Je het fijn vindt om te weten ‘wat voor vlees je in de kuip hebt’ voor je ergens aan begint

Je bevestiging wilt ervaren op je nog groeiende intuïtie: dit past bij mij

Je fijn vindt om eerst even te verbinden voor je direct investeert in jezelf met mij

Let op: Een Mini coaching is vrij, maar niet persé vrijblijvend. Maak je eenmaal de stap uit je eigen bekende veilige wereld, dan zul je onvermijdelijk verder gaan. Het is een belofte aan jezelf, dat je geen andere kant op wilt dan voorwaarts. Het is meer dan alleen een ‘test’ of ik ‘the real deal’ ben, want daaraan zijn we allang voorbij: dit is het. Het mooie wat een mini-coaching jou brengt is een volledige zekerheid dat jij op de juiste weg bent. Na ons gesprek weet jij precies wat je moet doen.

Het doen van een Mini-Coaching geeft je een enorm gevoel van veiligheid: je bent in goede handen.

Meer over Ontwikkelingscoaching met een vleugje magie

De Mini-Coaching is een voorproefje van een uniek All-in-Coachingconcept van Vanessa Dijksterhuis.

Met haar jarenlange ervaring en praktijkgerichte know-how heeft zij zich toegespitst op een diepgaande en effectieve methode om je snel tot de kern te laten komen van wie jij bent. Gun jezelf een verkorte route op jouw pad van zelfontwikkeling. Herpak nu de controle in je leven en (be)leef de beste versie van jezelf!

Share This