Eindelijk rust

Ik voelde me altijd een beetje onrustig, na het verlies van mijn vrouw. Vanessa kon mij zo goed vertellen waar dat aan lag. Ze vertelde mij specifieke dingen die echt tussen mij en mijn vrouw waren. Ik voel me nu beter. Rustiger. Het brengt haar niet terug, maar ik voel haar nu wel dichter bij me op een of andere manier.

Leon Versteeg

Fijn al die antwoorden!

Ik liep al een tijdje rond met vragen die ik niet beantwoorden kon. Het zijn natuurlijk ook niet echte ‘voorspellers’ vragen of ‘waarzeg-dingen’, maar wel een beetje..ik wist me gewoon geen raad. Aan wie kan ik dit nou stellen? Vanessa kon mij echt goed helpen. Ze gaf me niet alleen antwoord op mijn vragen, maar ook nog iets om verder over na te denken. Echt een aanrader!

Marielle in den Marsch

Wat ik gewoon nu wilde weten

Ik had last van bepaalde overtuigingen en gevoelens die daarmee gepaard gingen. Ik wilde alles tegelijk goed doen. Maar het lukte mij maar niet te achterhalen waar ‘het ‘m in zat’. Vanessa hielp mij met 1 sessie al verder. Ze gaat recht naar de kern en windt er geen doekjes om. Precies wat ik nodig had dus: lekker duidelijk!

Peter van Oostrop

Denk jij bijvoorbeeld weleens…

  • Wat is de reden dat ik doe zoals ik doe?
  • Wat kan ik verbeteren aan mijn patronen?

  • Hoe gaat het met mijn (overleden) dierbare?
  • Mijn kind slaapt slecht, hoe komt dit toch? Wat kan ik  doen?
  • Wat is ervoor nodig om me beter te voelen?
  • Ik zie en voel zoveel. Wat kan ik eraan doen?
  • Wat is er mis met mijn relatie?

Een Afstemming = Zuiver en puur op jou afgestemd

Vragen heeft iedereen weleens. Maar vragen die niemand lijkt te kunnen beantwoorden geven je onrust. Je kunt vragen hebben over een overleden persoon; een kind (of kinderwens) of over een relatie die je hebt en waar je jezelf niet volledig gelukkig in voelt. Kortom: over van alles waar je (even) geen zicht op lijkt te hebben.

Heeft het een ziel? Dan staat vragen jou vrij!

Een Afgestemde sessie gaat in op alle vragen die je hebt en het maakt dan niet uit om wie of wat het gaat. Gaat het om jezelf, een situatie waar je last van hebt, of iets meer abstracts zoals een relatie die je hebt of had met een dierbare. In een Afgestemde sessie stem ik af op de ziel. Je kunt het vergelijken met een helderziend consult. Nèt dat stapje verder gaan. Even iets meer doorvragen. Wanneer het bezieling heeft kan ik me ermee verbinden. 

Waarom kies je voor een Afgestemde Sessie?

Een Afgestemde Sessie kenmerkt zich met name dat jij echt iets hebt waar je last van hebt en dat wil je specifiek doorgronden. Je hebt concrete antwoorden nodig op een situatie of een relatie. 

Wat krijg je precies bij een Afgestemde Sessie?

Bij een Afgestemde Sessie krijg je altijd gegarandeerd Antwoorden. Gepaard met mogelijke oplossingen, nieuwe perspectieven of praktische hoe-je-het-doet ingevingen. Dat is een rustig idee toch?

Oh en vergeet ook niet dat het geen gewoon gesprek is….

Afgestemd = Aandacht

Naast gevoelens van rust en begrepen zijn, is het meest treffende misschien wel, dat het jou volledig omvat met aandacht puur en alleen op jou gericht. Ik draag zorg voor een hoge intensiteit van onafgebroken zuivere interesse voor wat jou bezighoudt. Je zou het buitengewone empathie kunnen noemen.

Hetgeen je wilt weten voel ik feilloos aan èn vervolgens krijg jij waar je naar zocht: alle antwoorden met als bonus ook nog extra informatie van alle vragen die in de toekomst bij jou nog zouden kunnen gaan leven.

$

Beeld en Geluid

In deze video vertel ik je persoonlijk wat je kunt verwachten als je een Afgestemde Sessie boekt. Wat krijg je er precies voor en wat kun er als je de sessie hebt ervaren daarna verwachten? Bekijk hiernaast de video!
Share This