Nadat mijn vrouw plots het leven verliet, voelde ik me naast het verwachte verdriet ook hulpeloos in de vragen die maar bleven spoken in mijn hoofd. Vanessa wist nauwkeurig mijn vrouw te omschrijven in haar karakter, eigenheid en dingen die alleen tussen haar en mij bekend waren. Ongeacht wat er toen volgde, was ik al rustiger bij de wetenschap dat er toch nog contact mogelijk was tussen haar en mij. Tomas de Wal

  • Wat is de reden dat ik doe zoals ik doe?
  • Wat kan ik verbeteren aan mijn patronen?
  • Hoe gaat het in de dynamiek van mijn relaties?
  • Mijn kind slaapt zo slecht, hoe komt dit toch? Wat kan ik anders doen?
  • Is er een manier om antwoorden te vinden op mijn zoektocht naar verdieping?
  • Ik heb een specifiek probleem, kun jij meer inzicht bieden?

Vraag maar raak!

Vragen heeft iedereen weleens. Maar vragen die niemand lijkt te kunnen beantwoorden geven je onrust. Je kunt vragen hebben over een overleden persoon, over een kind (of kinderwens) over een relatie die je hebt en waar je jezelf niet volledig gelukkig in voelt. Kortom: over van alles waar je (even) geen zicht op lijkt te hebben.

Heeft het een ziel? Dan staat vragen je vrij.

Of het nu om jezelf gaat, een situatie waar je in zit of over iemand die inmiddels het leven heeft verlaten: Wanneer het bezieling heeft kan ik me ermee verbinden. En vervolgens je vragen beantwoorden.

Laserprecisie in een warme omgeving

Een Afgestemde Sessie kenmerkt zich, doordat jij helder voor ogen hebt wat je wilt weten. Hoewel het altijd een beetje spannend is, gaat het een fijn en verhelderende ontmoeting op zielsniveau zijn voor jou.

Kenmerkende extra’s

Antwoorden zul je dus altijd krijgen. Gepaard met mogelijke oplossingen, nieuwe perspectieven of praktische hoe-je-het-doet ingevingen. Dat is een rustig idee toch?

Naast gevoelens van rust en begrepen zijn, is het meest treffende misschien wel, dat het jou volledig omvat met aandacht puur en alleen op jou gericht. Ik draag zorg voor een hoge intensiteit van onafgebroken zuivere interesse voor wat jou bezighoudt. Je zou het buitengewone empathie kunnen noemen.

Hetgeen je wilt weten voel ik feilloos aan èn vervolgens krijg jij waar je naar zocht: alle antwoorden met als bonus ook nog extra informatie van alle vragen die in de toekomst bij jou nog zouden kunnen gaan leven.

$

Beeld en Geluid

In deze video vertel ik je persoonlijk wat je kunt verwachten als je een Afgestemde Sessie boekt. Wat krijg je er precies voor en wat kun er als je de sessie hebt ervaren daarna verwachten? Bekijk hiernaast de video!
Share This
googlea299d2eb55187f56.html

This website uses to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.