Eindelijk rust

Ik voelde me altijd een beetje onrustig, na het verlies van mijn vrouw. Vanessa kon mij zo goed vertellen waar dat aan lag. Ze vertelde mij specifieke dingen die echt tussen mij en mijn vrouw waren. Ik voel me nu beter. Rustiger. Het brengt haar niet terug, maar ik voel haar nu wel dichter bij me op een of andere manier.

Leon Versteeg

Fijn al die antwoorden!

Ik liep al een tijdje rond met vragen die ik niet beantwoorden kon. Het zijn natuurlijk ook niet echte ‘voorspellers’ vragen of ‘waarzeg-dingen’, maar wel een beetje..ik wist me gewoon geen raad. Aan wie kan ik dit nou stellen? Vanessa kon mij echt goed helpen. Ze gaf me niet alleen antwoord op mijn vragen, maar ook nog iets om verder over na te denken. Echt een aanrader!

Marielle in den Marsch

Wat ik gewoon nu wilde weten

Ik had last van bepaalde overtuigingen en gevoelens die daarmee gepaard gingen. Ik wilde alles tegelijk goed doen. Maar het lukte mij maar niet te achterhalen waar ‘het ‘m in zat’. Vanessa hielp mij met 1 sessie al verder. Ze gaat recht naar de kern en windt er geen doekjes om. Precies wat ik nodig had dus: lekker duidelijk!

Peter van Oostrop

Denk jij bijvoorbeeld weleens…

  • Wat is de reden dat ik doe zoals ik doe?
  • Wat kan ik verbeteren aan mijn patronen?

  • Hoe gaat het met mijn (overleden) dierbare?
  • Mijn kind slaapt slecht, hoe komt dit toch? Wat kan ik  doen?
  • Wat is ervoor nodig om me beter te voelen?
  • Ik zie en voel zoveel. Wat kan ik eraan doen?
  • Wat is er mis met mijn relatie?

Wat is afstemmen?

Vragen heeft iedereen weleens. Maar vragen die niemand lijkt te kunnen beantwoorden geven je onrust. over van alles waar je (even) geen zicht op lijkt te hebben: een inspirerend gesprek helpt!

Wat heb je eraan?

Een Afgestemde Sessie kenmerkt zich met name dat jij echt iets hebt waar je last van hebt en dat wil je specifiek doorgronden. Je hebt concrete antwoorden nodig op een situatie of een relatie.

Naast gevoelens van rust en begrepen zijn, is het meest treffende misschien wel, dat het jou volledig omvat met aandacht puur en alleen op jou gericht. Ik draag zorg voor een hoge intensiteit van onafgebroken zuivere interesse voor wat jou bezighoudt. Je zou het buitengewone empathie kunnen noemen.

Share This