Dit is hoe ik werk!

7 Dingen die je echt van mij moet weten.

-1- 

Ik doe dit omdat ik eerlijk ben

Ik leef onder andere volgens het mantra: Eerlijk is heerlijk. Het is misschien niet altijd even ‘sexy’ in presentatie en soms marketing-technisch zelfs onhandig. Je krijgt de pure vorm voorgeschoteld zonder loze beloftes.  Wat ik in de wereld breng is: eerlijk zijn naar jezelf tot op het bot, de ziel, de kern en de bron van wie je bent. Mijn streven is om alles van waarde aan te bieden aan zoveel mogelijk zielen.

-2-

Delen bereikt Velen en begint het Helen

99% van wat ik doe is gratis te vinden op het internet. Van How-to-creaties en inspirerende (opnames) van trainingen, Social Media ‘shout outs’ en Quotes vanaf zielenland. Plus al mijn youtube video’s met serieus Verlichtende & Magische inhoud.

Delen is belangrijk voor mij en  jij krijgt op deze manier de mogelijkheid zonder financiële investering je leven in te richten op een bewuste en spiritueel ontwikkelde manier.

Ik geloof dat ik dankzij veel waardevolle gratis inhoud, meer zielen kan raken en daarmee een helende werking kan creëren op het grotere geheel.

-3-

 Ik verkoop dingen 

Om de 99% gratis aanbod vol te houden, is 1% gebonden aan een beloning en gunsysteem. Daar betaal je dan voor. Bedoeld voor iedereen die met mij persoonlijk wil verbinden en onverdeelde zielen-aandacht wenst. Voor als je na alle gratis ‘stuff’ niet kan wachten om nog dieper in jouw (zielen)wereld te duiken. Omdat je fan bent van alles wat er uit mijn creatieve helderziende heksenhoed voortkomt…je gunt het jezelf. En mij. Geld maak je niet belangrijker dat het middel waar het voor was. Zoals ik het zie: Het is een fijn middel te delen.

-4-

Mijn manier van werken is niet voor iedereen 

Ik geloof erin dat bewustzijnsgroei en actie samenwerken. Als je dus een wonder verwacht na een sessie, dan zit je wel in de juiste mind-set 😇, maar je zult zelf ook nog wat actie eraan moeten verbinden. Misschien is het mijn Rotterdamse mentaliteit, maar ik vind eerlijk blijven naar jezelf heel belangrijk. Wat ik heb gemerkt is dat wanneer je geen enkele zucht wind aankunt; je weinig reflectie toepast op wat er in je leven plaatsvindt en ‘the blame game’ blijft spelen om te winnen: je hoogstwaarschijnlijk niet echt in mijn balboekje thuishoort. Ik werk dan ook alleen samen met mensen die zichzelf in de spiegel durven aankijken en niet wegkijken als ze de ‘ware ik’ gespiegeld krijgen. Weerstand voelen ìs de sleutel tot je ziel. Alleen dan moet je wel doorpakken en die sleutel omdraaien…

-5- 

Ik doe dit om jouw wereld te verrijken (en daarmee ook die van je dierbaren)

Echt absoluut ALLES wat ik creëer doe ik met in mijn achterhoofd een ongecompliceerd drama-vrij leven mogelijk te maken voor iedereen. Het is een verrijking voor je om je antwoorden te krijgen vanuit een onverwachte hoek, een warme deken van aandacht te ontvangen door iemand die jou ècht (door)ziet. Ik ben heel goed in wat ik doe en ik kan jouw wereld op haar kop krijgen, maar wel op een ‘hee dat voelt heerlijk’ manier!

-6 –

Blijf jij maar lekker zelf verantwoordelijk)

Ik geef mijn volledige 100% aandacht, liefde en stort me vol overgave op jouw vraagstuk en behoefte. In begeleiding en coachingstrajecten ben ik meer dan ruim bereikbaar en een informeel chat-contact zal ik niet schuwen. Maar noem mij niet je goeroe, therapeut of hulpverlener. Ik ben je go-to-person in deze periode van je leven. Dat je me nodig hebt is duidelijk, maar jij kan dit zelf!

-7- 

Werk voelt niet als werk als je ervan geniet

Alles wat ik doe, van zielenroerselen een extra draai geven tot  afstemmen op jouw oorsprong. Van een praatje houden met overleden dierbaren tot tutorials en good soulfood creaties publiceren en duiken in de wereld die onzichtbaar is voor velen. Ik doe dit omdat ik er van hou. Ik krijg er golven energie door en het kost me daarom weliswaar veel tijd, maar geen moeite. Ik doe het toegewijd en met een warm hart. En dat voel je in alles waarmee jij je verbindt van mij. Surf mee…

Share This