Ik was echt verrast: Ik had een gesprek verwacht met rake uitspraken en hier en daar wat nieuws.  Maar ze ging gewoon recht door mijn hart. Het voelde zo vertrouwd en confronterend tegelijk. Ze zag mij echt.

Vanessa had MIJ al voor onze ontmoeting op papier gezet, plus alles wat mij nog onbekend was. Ik had dat echt nooit zelf kunnen bedenken. 

Jenny Beeldman

Wijst jouw innerlijk kompas je nog wel de weg?

DE MYTHE is dat het pad van zelfontwikkeling op weg naar een gelukkig leven ELLENLANG is; duizenden euro’s kost en dat je het (weliswaar met begeleiding) uiteindelijk allemaal zelf moet doen.

Hoe open sta jij voor een unieke benadering als het op je doel bereiken aankomt? Samen met iemand die naast je staat met het talent rechtstreeks in je ziel te kijken en jouw ESSENTIE te zien ZONDER dat jij je levensverhaal, je pijn of je vreugde verbaal hoeft te delen!

Het bestaat echt. Dankzij dit magische talent heb je voor je gehele proces hooguit een paar bijzondere sessies nodig. Sterker nog:  zelfs 1 sessie is al transformerend voor de REST VAN JE LEVEN! 

Denk jij werkelijk nog steeds, dat je er tientallen sessies aan moet wijden bij een psycholoog of coach? Denk je dat je al je oude zeer op moet rakelen of alle pijnlijke ervaringen in je leven weer moet herbeleven om de beste versie van jezelf te worden?

Think Again!

 

Soms heb je iemand nodig die in no time de vinger op de zere plek legt. Iemand die op een liefdevolle maar ook voortvarende wijze meteen tot de kern komt en je een zetje de goede richting op geeft. Een tijd geleden zat ik in een moeilijk pakket, waar ik geen uitweg meer in zag. Ik zocht hulp, maar ik merkte dat het mij niet verder bracht. In mijn werk verricht ik regelmatig wetenschappelijk onderzoek en ik ben meestal pas tevreden wanneer ik de logica van een bepaalde relatie begrijp. Ik ben een geboren ‘ongelovige Thomas’, zo kun je stellen. Hoewel ik heel goed wist dat hier een speciale gave meespeelde die ik destijds hooguit als ‘ongrijpbaar’ beschouwde, kickte vanaf het eerste moment van contact de logica van een dieper bewustzijn in. En dat had ik net even nodig. Vanaf toen ging het snel. Ik hakte knopen door en schakelde snel op naar mijn ware missie in dit leven.

Tooske Van Urk Dam

Arbeid Psychologe , Nomilis

Vind jouw innerlijk kompas

In deze sessie ontvang je vanuit een magische hoek alle antwoorden die er werkelijk toe doen voor jou. 

Je kunt zelf heel ver komen op het gebied van  zelfkennis en persoonlijk ontwikkelen. Je hebt misschien de wens om zoveel mogelijk over jezelf te leren en weten. Wat is je doel in dit leven?

Of je nu starter bent op het bewustzijnspad bewandelen of al een tijdje op deze weg loopt: Soms is een andere blik handig. En bovendien praktisch. Want nu zie je dat éne vervelende patroon op een andere manier: vanuit de oorsprong.  En vanuit de oorsprong kun je snel en gemakkelijk zien waar het allemaal is begonnen voor jou.  En belangrijker: een antwoord op de vraag: Hoe kom je er van af of ga je ermee om?

Waar Levensvragen en Antwoorden samenkomen = De Levenssessie

 

Als het gaat om levensvragen, hebben we er nogal wat. De standaard vragen gaan over dagelijkse praktische zingeving.

Levensvragen gaan over het leven wat je leeft!

En daarin zoek je vaak antwoorden op een minder bewandeld pad. In de Levenssessie krijg je op een bijzonder manier handvatten aangereikt om jouw eigen pad met meer persoonlijke kracht te bewandelen.

De levensvragen zouden kunnen zijn:

 • Wie ben ik?
 • Wat is mijn Zielsessentie?
 • Wat wil ik?
 • Waarom loop ik tegen steeds dezelfde dingen aan?
 • Wat is mijn talent eigenlijk?
 • Wat houdt me tegen alles uit mezelf te halen?
 • Hoe komt het dat anderen mij anders waarnemen dan ik ben?
 • Waarom doe ik soms zo moeilijk?
 • Wat maakt mij onzeker of angstig?
 • Wat veroorzaakt mijn stress?

Niet alleen wil je antwoord op zulke vragen, maar ook  wens je natuurlijk concrete handvatten. Geen zorgen: Die bied ik jou! En niet vanuit een mening of oordeel, maar vanuit een achtergrond van jarenlange praktijk-ervaring, deskundigheid dankzij gedegen opleiding en expertise.

Leef de beste versie van jezelf

&

geef het een magische wending✨!

De Levenssessie is een gesprek met jouw bezieling, jouw ware zelf. Het is iets wat je je hele leven bij blijft en waar je diepgang vindt en echtheid op je blinde vlek(ken). Zoals Vanessa zelf zegt: “Als je jezelf eenmaal ziet, kun je het niet meer ontzien.” Ik vond het zo herkenbaar…en wat ik niet herkende was dus gelijk de spijker op zijn kop: mijn blinde vlek.

Leonie van den Hulst - Consultant in management strategieën

Eigenlijk vond ik het meest indrukwekkende het verslag. Echt, wow! Vooraf wist ze alleen mijn naam, meer niet.

Ze stelt je geen vragen, wil liefst zelfs niets weten. Vindt ze meer zuiver, zegt ze dan. Dan krijg je het verslag…nou ja, nee eerder je boek. Ik sta er echt versteld van. Hoe dan? Maar goed, maakt het uit? Ik snap mezelf nu veel beter. Thanks V!

Arjan - werkzaam bij Gemeente

De Levenssessie: Een verhelderende reis

Een Levenssessie is meer dan een inspirerend gesprek. Het is een proces van transformatie met antwoorden op voor jou essentiële vragen. Het is specifiek in contact met jouw ziel en daarmee uniek en alleen voor jou bedoeld. De Levenssessie is als een soort reis die je aflegt, om jezelf beter te leren kennen en de beste versie van jezelf te worden. Wanneer je deze reis besluit te maken, dan ontvang je sowieso: 

Een vooraf door mij gemaakt, afgestemd op jouw ziel, boekwerk in pdf-vorm, wat ik per e-mail aan jou verzend.

Hierin vind je onder andere:

 • Je karakteristieke eigenschappen en persoonlijkheid
 • Inzicht in je valkuilen en hoe deze voortaan te vermijden
 • De oorsprong van bepaalde patronen en overtuigingen (zowel positief als niet-zo-helpend)
 • Je missie (wat kom je hier doen?)
 • Je zielen-essentie (wat is je unieke specifieke eigen talent)
 • Je ontwikkelde talent (wat heb je aangeleerd en kun je al onbewust goed)
 • Mogelijke extra aanvullende informatie wat je ziel nog wil melden en wil toelichten

Na het maken en verzenden van de Levenssessie, is er nog een mogelijkheid om:

 • Na te bespreken
 • Vragen te stellen en/of
 • Verdieping te vinden.

Dit kan in persoon bij mij in de praktijk of op afstand via Skype/FaceTime of telefonisch.

NB. Bij persoonlijke nabespreking ontvang je jouw Levenssessie in hoge kwaliteit afgedrukt en ingebonden.

Over Ontwikkelingscoaching met een vleugje magie

Deze sessie is één van de 3 onderdelen binnen een uniek All-in-coachingconcept van Vanessa Dijksterhuis.

Met haar jarenlange ervaring en praktijkgerichte know-how heeft zij zich toegespitst op een diepgaande en effectieve methode om je snel tot de kern te laten komen van wie jij bent. Gun jezelf een verkorte route op jouw pad van zelfontwikkeling. Herpak nu de controle in je leven en (be)leef de beste versie van jezelf!

Psssst: Werk jij in de Sociale Sector? ✨

Ben je ambtenaar of anderszins werkzaam in de sociale sector (onder de CEO Zorg en Welzijn) en klinkt dit jou als muziek in de oren? Overweeg dan ook eens bij je werkgever te informeren naar de mogelijkheden.

Via het Loopbaan (LBB) of het Individueel Keuzebuget (IKB) kun jij meer bereiken!

Onderzoek je persoonlijke opties voor jouw situatie en klik hier voor meer algemene informatie. ∼ V

Share This