Ik was echt verrast: Ik had een gesprek verwacht met rake uitspraken en hier en daar wat nieuws.  Maar ze ging gewoon recht door mijn hart. Het voelde zo vertrouwd en confronterend tegelijk. Ze zag mij echt.

Vanessa had MIJ al voor onze ontmoeting op papier gezet, plus alles wat mij nog onbekend was. Ik had dat echt nooit zelf kunnen bedenken. Wow..

Jenny Beeldman

Wijst jouw innerlijk kompas je nog wel de weg?

DE MYTHE is dat het pad van zelfontwikkeling op weg naar een gelukkig leven ELLENLANG is; duizenden euro’s kost en dat je het (weliswaar met begeleiding) uiteindelijk allemaal zelf moet doen.

Hoe open sta jij voor een unieke benadering als het op je doel bereiken aankomt? Samen met iemand die naast je staat met het talent rechtstreeks in je ziel te kijken en jouw ESSENTIE te zien ZONDER dat jij je levensverhaal, je pijn of je vreugde verbaal hoeft te delen!

Het bestaat echt. Dankzij dit magische talent heb je voor je gehele proces hooguit een paar bijzondere sessies nodig. Sterker nog:  zelfs 1 sessie is al transformerend voor de REST VAN JE LEVEN! 

Denk jij werkelijk nog steeds, dat je er tientallen sessies aan moet wijden bij een psycholoog of coach? Denk je dat je al je oude zeer op moet rakelen of alle pijnlijke ervaringen in je leven weer moet herbeleven om de beste versie van jezelf te worden?

Think Again!

 

Soms heb je iemand nodig die in no time de vinger op de zere plek legt. Iemand die op een liefdevolle maar ook voortvarende wijze meteen tot de kern komt en je een zetje de goede richting op geeft. Een tijd geleden zat ik in een moeilijk pakket, waar ik geen uitweg meer in zag. Ik zocht hulp, maar ik merkte dat het mij niet verder bracht. In mijn werk verricht ik regelmatig wetenschappelijk onderzoek en ik ben meestal pas tevreden wanneer ik de logica van een bepaalde relatie begrijp. Ik ben een geboren ‘ongelovige Thomas’, zo kun je stellen. Hoewel ik heel goed wist dat hier een speciale gave meespeelde die ik destijds hooguit als ‘ongrijpbaar’ beschouwde, kickte vanaf het eerste moment van contact de logica van een dieper bewustzijn in. En dat had ik net even nodig. Vanaf toen ging het snel. Ik hakte knopen door en schakelde snel op naar mijn ware missie in dit leven.

Tooske Van Urk Dam

Arbeid Psychologe , Nomilis

Vind jouw innerlijk kompas

In deze sessie ontvang je vanuit een magische hoek alle antwoorden die er werkelijk toe doen voor jou. 

Je kunt zelf heel ver komen op het gebied van  zelfkennis en persoonlijk ontwikkelen. Je hebt misschien de wens om zoveel mogelijk over jezelf te leren en weten. Wat is je doel in dit leven?

Of je nu starter bent met het bewustzijnspad bewandelen of al een tijdje op deze weg loopt: Soms is een andere blik handig. En bovendien praktisch. Want nu zie je dat éne vervelende patroon op een andere manier: vanuit de oorsprong.  En vanuit de oorsprong kun je snel en gemakkelijk zien waar het allemaal is begonnen voor jou.  En belangrijker: een antwoord op de vraag: Hoe kom je er van af of ga je ermee om?

Over Ontwikkelingscoaching met een vleugje magie

Deze sessie is één van de 3 onderdelen binnen een uniek All-in-coachingconcept van Vanessa Dijksterhuis.

Met haar jarenlange ervaring en praktijkgerichte know-how heeft zij zich toegespitst op een diepgaande en effectieve methode om je snel tot de kern te laten komen van wie jij bent. Gun jezelf een verkorte route op jouw pad van zelfontwikkeling. Herpak nu de controle in je leven en (be)leef de beste versie van jezelf!

Share This