Ik was echt verrast: ik had een reading verwacht met rake uitspraken en hier en daar wat nieuws. Dat was precies wat ik kreeg…en meer! Want Vanessa had dit allemaal ook al voor onze ontmoeting op papier gezet, plus alles wat mij nog onbekend was, maar wat ik onbewust wel heel erg nodig had te horen. Jenny Beeldman

Wat is hierop je antwoord?

  • Wat is mijn missie?
  • Wat doe ik hier?
  • Wie ben ik werkelijk in de kern?
  • Wat drijft mij?
  • Er is iets maar ik weet niet wat…
  • Wat mis ik?
  • Waar komt deze onzekerheid toch vandaan?
  • Ik kan veel meer, maar wat?
  • Wat zie ik niet helder waardoor ik me zo onrustig voel?

Wat krijg je in de Levenssessie?

In deze sessie ontvang je vanuit een magische hoek alle Antwoorden die er werkelijk toe doen voor jou. 

Je kunt zelf heel ver komen op het gebied van  zelfkennis en persoonlijk ontwikkelen.  Je hebt misschien de wens om zoveel mogelijk over jezelf te leren en weten. Wat is je doel in dit leven? Of je nu starter bent met het bewustzijnspad bewandelen of al een tijdje op deze weg loopt: Soms is een andere blik –misschien wel een compleet ontastbare en out-of-the-box zijnde helderziende blik– handig. En bovendien praktisch. Want nu zie je dat éne vervelende patroon op een andere manier: vanuit de oorsprong.  En vanuit de oorsprong kun je snel en gemakkelijk zien waar het allemaal is begonnen voor jou.  En belangrijker: een antwoord op de vraag: Hoe kom je er van af of ga je ermee om?

Wat doe ik voor jou in de Levenssessie?

In praktische en concrete bewoordingen, die je echt kunt toepassen in het normale dagelijkse leven, leer jij zoveel meer over jezelf en hoe je wordt waargenomen. Ik kan je zeggen wat toevoegt aan je levensgeluk en wat precies niet.  Ook geef ik duidelijk aan wat jij er zelf aan kunt doen om het positief  jouw leven kan beïnvloeden. Aan het einde van de sessie heb je als resultaat een rustig gevoel en bovendien veel meer het gevoel van ‘regisseur zijn’ over je eigen leven.

Iedereen heeft wel blinde vlekken. Ook jij hebt ze. En als je iets niet weet, maar wel voèlt dat er iets mist, roept dit bepaalde gevoelens op. Gevoelens van onmacht, niet helemaal vervuld zijn, onzekerheid of net-niet-daar-waar-je-wenst-te-zijn…Maak je geen zorgen, dit is echt heel menselijk! Maar niet fijn. Dus laten we het samen oplossen!

Wat heb je aan een Levenssessie?

Met mijn zielen-afstem talent kan ik je helpen te doorgronden waar die blinde vlek precies zit. Daarmee maak ik voor jou zichtbaar waar je aandacht aan mag geven op een opbouwende en zinvolle manier. Je kunt van mij verwachten dat ik er met volledige aandacht in het moment voor jou ben. Ik zie je vol compassie en zonder oordelen. Mijn doel is werkelijk het beste van jou in je volle potentieel voorop zetten. Je zult er de rest van je leven profijt van hebben, want je weet nu eindelijk wat het is wat er ontbrak. Je hebt eindelijk antwoord op de vragen die je jezelf stelde.

 

Als je eenmaal iets ziet kun je het niet meer ont-zien

~ Vanessa

$

Beeld en Geluid

In deze video licht ik persoonlijk toe wat een levenssessie precies is. Ik vertel ook aan jou wat het zo bijzonder maakt en daarnaast wat het kan betekenen voor jou.
Share This

This website uses to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.