Na mijn televisie verschijning in 2008 in  het programma  “Het Zesde Zintuig Plaats Delict” is het met media-aandacht gegroeid voor mij. Interviews met verschillende tijdschriften, een krantenartikel en jaarlijks een uitnodiging om mee te doen aan televisie optredens zijn een eervolle bezigheid. Toch ben ik steeds selectief gebleven waar ik me mee verbind. Televisie optredens steevast geweigerd, met name omdat het veelal ging om in mijn ogen ‘plat entertainment’. Toch wijs ik deze manier van mensen bereiken niet af, nee zeker niet: kom maar op! Maar laten we het over iets zinnigs hebben, zoals kosmische verschuivingen die de wereld-energie veranderen; De Schuman Resonantie die onze manier van leven beïnvloedt. Hoe relaties onderling steeds authentieker worden; hoe we collectief maar toch met individuele kracht met slechts 1 positieve gedachte per dag de wereld kunnen verbeteren ?.

Voor de pers: Ik sta ten alle tijden open voor een interview met diepgang en waarde voor het publiek/lezers. Het mag te maken hebben met de wereld mooier maken dankzij eigen inzet. Zingeving zonder te Zweven is een speelse suggestie. Zèlfs over hoe een heks als ik doe wat ik doe zonder bezemsteel -het blijft een mysterie-. 

Kortom: Ik ben bereid tot mooie interessante gesprekken met respectvolle inhoud. Call me ?”

Hieronder een selectie van de media die ik graag openlijk deel en publiceer. 

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?
Share This