In 2008 was ik deelnemer in het programma “Het Zesde Zintuig Plaats Delict”. Dit was een kenmerkende tijd voor mij, omdat ik voor het eerst besefte: Hier zou ik meer mee kunnen bereiken. Eerder was voor mij mijn specifieke talent ongrijpbaar en abstract. Te vaag. Dus ik durfde eigenlijk niet tot uiting te komen. De ervaring van op televisie zichtbaar getoond worden, doorbrak dit en moed ontpopte zich. 

In de jaren die volgden ben ik zelf ook onderzoekend geweest bij welke vorm paste. Hier ben ik nog altijd in beweging in. Ik geloof er in dat we nooit uitgegroeid.

Ik sta open voor een gesprek waarin het ergens over mag gaan. Authentiek zijn gecombineerd met nuchtere kijk en spirituele inslag, valt niet altijd mee toch? Intrigerend om samen de diepgang te vinden. 

Neem een kijkje in wat er tot nu toe tot uiting kwam, maar laat je vooral leiden voor wat er nu (ook) is. – Vanessa

Hieronder een selectie van de media die ik graag openlijk deel en publiceer. 

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?
Share This