Hai! Mijn naam is Vanessa

Het mooiste vind ik als iemand helemaal volledig zichzelf is. Dus zonder schroom, vol energie en ongehinderd door (opgelegde) restricties. Met mijn gave die voorbij het communiceren met zielen gaat, kan ik precies daar aanwijzing geven waar je wijzer van wordt. En dankzij een mix van levenservaring, humor en menselijk inlevingsvermogen is dit nog een aangenaam proces ook!

Leef Magisch

Wie ben ik voor jou?

Mijn kracht ligt op het vlak van oordeel-vrije en onverdeelde aandacht geven. Volgens mij is dat ook de oorsprong van mijn gave: het communiceren voorbij de ‘normale’ wegen. Ik ben jouw spiegel die werkelijk jou in volle glorie toont. Tegelijkertijd ben ik het klankbord waarmee je je diepste essentiële angsten durft te delen. In de verbinding die ontstaat is er ruimte om jezelf te zijn en te laten zien hoe je dit het beste kunt tonen aan de wereld.

Ik zie jou helemaal, dat is voor mij normaal. Mijn doel is juist, dat jij vanuit die eerlijkheid jezelf toont en de oneindige mogelijkheden ziet.

Ik geloof er sterk in, dat wanneer iedereen zichzelf zou laten zien zonder beperkingen, conditioneringen, filters en angsten voor de gevolgen, we allemaal gelukkiger zouden zijn. Mijn consulten zijn warm en liefdevol, aandachtig luisterend en tegelijkertijd scherp prikkelend opdat je eerlijk blijft naar jezelf.

Ik toon je jezelf en ik daag je uit dit voort te zetten. Wie je ook bent, wat je ook hebt gedaan of juist niet, waar je trots ligt of je falen, je ongemak of weerstanden: bij mij zul je geen oordeel vinden. Wat je wel vindt bij mij is  bevrijding van een beeld wat jij en anderen van je hebben. Je zult je meer bewust zijn van lading die je niet meer bij je wenst. Met het grote verschil, dat je er nu weet wat je eraan kunt veranderen.

,

Altijd blij en positief en als een geboren optimist, maakte ik me niet druk om (in mijn ogen) triviale zaken. Je kunt redeneren dat ik daardoor niet helemaal ‘aards’ werd, maar niets is minder waar. Juist ongehinderd door allerlei bezwaren en angsten bleef ik praktisch en was een nuchter kind.

Om mij heen ontvouwde zich, zoals wel logisch is in elk leven, regelmatig menselijk-drama. En hoewel ik een fijne jeugd had, was het heus ook in opgroeiende fase aanwezig in ons gezin. Ik kon er vrij goed ‘boven hangen’. Juist omdat ik alles, te allen tijde vanuit meerdere perspectieven bekijk behoud ik een open blik. En dat maakt mijn levensvisie bijzonder: Zelfs al zoekt drama mij op, ik nodig het niet verder uit dan de drempel van ‘mij’. Herkennen, benoemen en ontwapenen zijn mijn gekozen ‘wapens’.

Er is niet zoiets als ‘de enige waarheid’ in mijn wereld. Ik kies meestal wel die ene waarheid uit, die vanuit de ziel aangeboden wordt. Gevuld met een flinke dosis eigen verantwoordelijkheid, inzichtelijk en met stevige handvatten om verder te groeien in het leven.

Heks?

Mijn persoonlijke ervaring is, dat je zonder gericht plan of weten wat je ‘titel’ is super gedreven kunt zijn in wat je doet. Het was voor mij altijd een enorme uitdaging mijn gedrevenheid in woorden uit te drukken. Kwam de standaard openingsvraag: “Zo, en wat doe jij eigenlijk in het dagelijks leven?” Dan vond er als het ware een interne soort mini-melt-down in mij plaats. Met het gewoonweg loslaten van eventuele mogelijke (ver)oordelende uitkomsten is er een ontspanning ontstaan ?

Met het motto in het achterhoofd: “Het leven is gevuld met magie alleen moet je het zelf maken” kwam ik uiteindelijk uit op ‘ik ben een heks’. En dat voelt voor het eerst in mijn leven als een label dat klopt. Het is nu dus officieel. Ik ben uit de ‘bezem’ kast!

Afkomstig uit het Latijns hexe betekent Heks ‘heg tussen ziel en fysieke mens’. 

Daarmee overbrug je de ruis die ontstaat in het leven van alledag en overstijg je eventuele blokkades. Een heks staat voor verbinding met zichzelf en de magie die het leven te bieden heeft. Zij heeft toegang tot een bepaalde wijsheid, een vermogen te verbinden met de diepere lagen van iemands ziel en beroering te bieden daar waar helende energie nodig is.

Wat beteken ik voor jou?

$

Beeld en Geluid

Omdat beelden vaak zoveel meer nog zeggen dan woorden, hierbij een video. Ik leg hierin graag uit wat je hier doet, waarom je op deze site bent en wat een heks als ik precies voor jou kan betekenen.

Kijk gerust even rond op de vele mogelijkheden binnen mijn aanbod.

Share This

This website uses to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.