Hai! Vanessa, aangenaam!

Het mooiste vind ik als iemand helemaal volledig zichzelf is. Dus zonder schroom, vol energie en ongehinderd door (opgelegde) restricties. Met mijn talent die zelfs voorbij het communiceren met zielen gaat, kan ik precies daar aanwijzing geven waar je wijzer van wordt.

En dankzij een mix van levenservaring, humor en menselijk inlevingsvermogen is dit nog een aangenaam proces ook!

✨ Leef Magisch

Ontwikkelingscoach?

 “Het leven is gevuld met magische momenten, je moet alleen wel je ogen open houden anders zie je ze niet.”  Het bijstaan van iemand die nèt wat meer aandacht kan gebruiken op een liefdevolle manier geeft een duwtje in de rug op het gebied van zoveel vertrouwen. In jezelf, in de wereld en in je uitkomsten. Dit is een proces…ofwel een ontwikkeling. Voor mij, met een talent om het ontastbare wat meer naar de ‘praktische aardsheid’ van de mens te krijgen, is een ontwikkelingscoach zijn met een vleugje magie de beste omschrijving die ik mezelf kan toe-eigenen. ✨

Ik zie jou helemaal, dat is voor mij normaal. Mijn doel is juist, dat jij vanuit die eerlijkheid jezelf toont en de oneindige mogelijkheden ziet.

Ik geloof er sterk in, dat wanneer iedereen zichzelf zou laten zien zonder beperkingen, conditioneringen, filters en angsten voor de gevolgen, we allemaal gelukkiger zouden zijn. Mijn consulten zijn warm en liefdevol, aandachtig luisterend en tegelijkertijd scherp prikkelend opdat je eerlijk blijft naar jezelf.

Ik toon je jezelf en ik daag je uit dit voort te zetten. Wie je ook bent, wat je ook hebt gedaan of juist niet, waar je trots ligt of je falen, je ongemak of weerstanden: bij mij zul je geen oordeel vinden. Wat je wel vindt bij mij is  bevrijding van een beeld wat jij en anderen van je hebben. Je zult je meer bewust zijn van lading die je niet meer bij je wenst. Met het grote verschil, dat je er nu weet wat je eraan kunt veranderen.

,

Altijd blij en positief en als een geboren optimist, maakte ik me niet druk om (in mijn ogen) triviale zaken. Je kunt redeneren dat ik daardoor niet helemaal ‘aards’ werd, maar niets is minder waar. Juist ongehinderd door allerlei bezwaren en angsten bleef ik praktisch en was een nuchter kind.

Om mij heen ontvouwde zich, zoals wel logisch is in elk leven, regelmatig menselijk-drama. En hoewel ik een fijne jeugd had, was het heus ook in opgroeiende fase aanwezig in ons gezin. Ik kon er vrij goed ‘boven hangen’. Juist omdat ik alles, te allen tijde vanuit meerdere perspectieven bekijk behoud ik een open blik. En dat maakt mijn levensvisie bijzonder: Zelfs al zoekt drama mij op, ik nodig het niet verder uit dan de drempel van ‘mij’. Herkennen, benoemen en ontwapenen zijn mijn gekozen ‘wapens’.

Er is niet zoiets als ‘de enige waarheid’ in mijn wereld. Ik kies meestal wel die ene waarheid uit, die vanuit de ziel aangeboden wordt. Gevuld met een flinke dosis eigen verantwoordelijkheid, inzichtelijk en met stevige handvatten om verder te groeien in het leven.

Het vleugje magie  in mijn Ontwikkelingscoach zijn, staat voor verbinding met Jezelf en de magie die het leven te bieden heeft. Mijn talent (of noem het een gave) biedt toegang tot een bepaalde wijsheid, een vermogen te verbinden met de diepere lagen van iemands ziel en beroering te bieden daar waar helende energie nodig is. Dat alles gecombineerd geeft jou de optimale weg naar een gelukkig en meer stressvrij leven!

Wat beteken ik voor jou?

Kijk gerust even rond op de vele mogelijkheden binnen mijn aanbod.

Share This