Je hoort wel eens de uitspraak “Je familie kies je niet”. In mijn ervaring is deze uitspraak onwaar.

Je kiest wel degelijk, en hoe!

Lenneke Verhulst

De ziel kiest. En hoe!

Als ziel heb je zelfs een uitgebreide zoektocht ondergaan om op basis van verschillende essentiële factoren een beslissing te vormen. Wat ik in de loop der jaren heb ontdekt als gemene deler bij alle zielen wie ik sprak, is dat er JUIST een keuze gemaakt wordt. Denk bijvoorbeeld aan de essentie van de ziel die je met je meedraagt en wat je daarmee kunt beïnvloeden, hoe je kunt groeien, wat het voor jou betekent in combinatie met de zielen bij wie je je leven start? 

Het is van groot belang hoe deze keuze wordt afgewogen en gemaakt, want niets is zonder oorsprong. 

Waarom wil je het weten?

Het begint allemaal bij de ziel in kwestie, die kiest voor ouders die iets toe te voegen of af te nemen hebben in de ontwikkeling van de beleving als mens. Dit klinkt misschien wat vaag, abstract of zelfs wazig, maar het is super concreet: “Wat kan ik ervaren als ik deze moeder kies?” “Wat met deze vader?”  “Welke pijn zal ik risico op lopen te moeten doorstaan?”  “En wat heeft dit voor invloed op mijn beleving van het leven naarmate ik mezelf ontwikkel als mens?” “Wat bewonder ik?” “Wat vind ik vreselijk?” “Wat kan ik misschien beïnvloeden, verhelpen, verbeteren in het proces van mijn familie-leden?”

Je relaties onderling verbeteren, veranderen, rustig worden

Het weten van de afwegingen die de zielen binnen gezinsstructuren hebben gemaakt kan enorm verheldering bieden op onderlinge relationele verstandhouding. Het is vaak een opluchting te weten wat je zelf hier komt doen, maar weten waarom je kind/partner/vader/moeder/broer of zus jou koos heeft meerwaarde die van onschatbare waarde is. Je gaat met meer evenwicht kijken naar jullie relatie en weet ook precies waar je aan kunt sleutelen of rekening mee te houden om tot de meest optimale relatie te komen onderling.

Praktisch op een rij

Tarief Gezinsafstemming: € 200,-

Duur:  circa 60 min

Inclusief afgestemd verslag op de zielen. Een vooraf gemaakt tastbaar boekwerk voor het gezin 📖

De sessie kan in een persoonlijke ontmoeting òf op afstand 

Share This
googlea299d2eb55187f56.html