Ik heb mijn ‘reset’ al vele malen beluisterd. Ik vond het inspirerend, verhelderend, intrigerend, ontlastend, opluchtend….eigenlijk is het alles. Emotioneel raakte het mij wel. Dank je wel Vanessa, wat ontzettend gaaf deze ‘uitvinding’ die je zo gericht inzet. Ik voel me in elk geval helemaal mezelf. En dat zegt wat!
Irvan

Daar waar alles in opgeslagen ligt & Waar het allemaal begint.

Dankzij deze sessie herken je wie je bent, wat je hebt ervaren en hoe je de rest van je leven bevrijdt bent van jouw ballast. Het Resetten van je Blauwdruk geeft je een enorm gevoel van rust en vrijheid.

DE MYTHE is dat het pad van zelfontwikkeling op weg naar een gelukkig leven ELLENLANG is; duizenden euro’s kost en dat je het (weliswaar met begeleiding) uiteindelijk allemaal zelf moet doen.

Hoe open sta jij voor een unieke benadering als het op je doel bereiken aankomt? Samen met iemand die naast je staat met het talent rechtstreeks in je ziel te kijken en jouw ESSENTIE te zien ZONDER dat jij je levensverhaal, je pijn of je vreugde verbaal hoeft te delen!

Het bestaat echt. Dankzij dit magische talent heb je voor je gehele proces hooguit een paar bijzondere sessies nodig. Sterker nog:  zelfs 1 sessie is al transformerend voor de REST VAN JE LEVEN! 

Denk jij werkelijk nog steeds, dat je er tientallen sessies aan moet wijden bij een psycholoog of coach? Denk je dat je al je oude zeer op moet rakelen of alle pijnlijke ervaringen in je leven weer moet herbeleven om de beste versie van jezelf te worden?

Think Again!

 

Over de Blauwdruk Reset

Daar waar jij je oorsprong vindt. Nog voordat je ontstond was er een blauwdruk van jou in wording.

In een Blauwdruk worden in de loop van de tijd, gedurende meerdere van jouw levens, dingen verzameld. Ervaringen. Ik zie ze als lagen die soms erboven hangen, gelinkt aan je blauwdruk. Maar ook als diepgewortelde overtuigingen, patronen, trauma’s of belasting van (voor)ouders. Symbolen, rituelen en zogenaamde ‘imprints’ neem ik ook waar.

De Blauwdruk Reset is voornamelijk geschikt wanneer:

  • Je je niet lekker in je vel voelt. Dit kan op alle niveaus zijn: fysiek, mentaal, emotioneel en/of energetisch
  • Je steeds maar tegen dezelfde patronen aanloopt en ‘voelt’ dat deze niet werkelijk bij je horen
  • Je weet dat er iets in je ‘systeem’ is vastgelegd, je wilt er vanaf en het lukt maar niet met alle methodes die je zelf al hebt geprobeerd (van ultra spiritueel tot enorm aards)
  • Je het gewoonweg op je pad aantreft en je openstaat voor niet alledaagse perspectieven en methodes zonder dat je wenkbrauw nu omhoog gaat

Dit is een proces waarin alle belasting wordt weggevaagd.  Als extra service, benoem ik eventuele diepgewortelde pijnen voordat de Reset plaatsvindt. Mijn doel hiermee is, dat je op de hoogte bent van wat er in je levenservaringen heeft belast. Je hoeft er na de reset niets meer mee te doen, maar het helpt je in het herkennen van wie je bent, wat je hebt ervaren en hoe je de rest van je leven bevrijdt bent van jouw ballast.

Het Resetten van je Blauwdruk geeft je een enorm gevoel van rust en vrijheid.

$

Beeld en Geluid

Om je een kleine indruk te geven van wat een Blauwdruk Reset voor impact heeft, heb ik een aantal ervaringen voor jou verzameld.

Over Ontwikkelingscoaching met een vleugje magie

Deze sessie is één van de 3 onderdelen binnen een uniek All-in-coachingconcept van Vanessa Dijksterhuis.

Met haar jarenlange ervaring en praktijkgerichte know-how heeft zij zich toegespitst op een diepgaande en effectieve methode om je snel tot de kern te laten komen van wie jij bent. Gun jezelf een verkorte route op jouw pad van zelfontwikkeling. Herpak nu de controle in je leven en (be)leef de beste versie van jezelf!

Share This