Ik heb mijn ‘reset’ al vele malen beluisterd. Ik vond het inspirerend, verhelderend, intrigerend, ontlastend, opluchtend….eigenlijk is het alles. Emotioneel raakte het mij wel. Dank je wel Vanessa, wat ontzettend gaaf deze ‘uitvinding’ die je zo gericht inzet. Ik voel me in elk geval helemaal mezelf. En dat zegt wat! Irvan

Wat is het?

Voordat de ziel tot stand komt ligt er je blauwdruk. In de blauwdruk ontsta jij, ben jij vastgelegd en ligt je oorsprong. Wat zou er gebeuren als je alle belasting opgebouwd en verzameld door de levens heen uit je blauwdruk kon wegnemen? Als je alle pijn, trauma, ervaringen met lading simpelweg kon helen?

Voorbij mijn eigen grenzen

Ik ben met mijn gave om voorbij het ‘tastbare’ te communiceren altijd nieuwsgierig en leergierig om te ontdekken waar ik toe in staat ben. Toen ik mijn ‘heks’ zijn omarmde, ontketende dit een kracht in mijn gave die mij verwonderde. Ik creëerde voorzichtig een nieuwe dienst, een die antwoord gaf op de vragen die ik hierboven stelde. De Blauwdruk Reset werd geboren.

Test en Go!

Na met een testgroep gewerkt te hebben en de dienst verfijnd, besloot ik dat dit echt een soort ‘wonderpil’ is op energetisch gebied. Wie wil er nou niet vrij zijn van alle belasting opgebouwd? Wie wil er nu niet neutraal staan tegenover niet-helpende patronen? Wie wil er nu niet gelukkig zijn en volledig in staat te doen wat je hier op aarde kwam doen? Het is zo’n ontzettend succes gebleken dat ik vond dat de Blauwdruk Reset haar eigen onafhankelijke plek verdiende.

“Soms stuit je op zoiets speciaals, zoiets unieks en bijzonders…dan geef je het een eigen plek in de wereld.”

$

Beeld en Geluid

Om je een kleine indruk te geven van wat een Blauwdruk Reset voor impact heeft, heb ik een aantal ervaringen voor jou verzameld.

Share This
googlea299d2eb55187f56.html

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mogen wij ook onze marketing cookies opslaan om deze website en ons aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Accepteer cookies'. Meer over de cookies kun je lezen in onze privacy verklaring