“Dankzij Vanessa’s duidelijke aanpak weet ik nu precies waar aandacht naar toe mag gaan en wat achterwege te laten. Dit was niet alleen heel mooi om samen te beleven met iemand die je tot in de oorsprong ziet, maar ook heerlijk om helemaal aan over te geven in het moment.  Ze is er helemaal voor jou, niets anders telt. Het voelde als een warm bad om ongegeneerd eerlijk naar mezelf te kijken en te te zien: “hier gaat het goed en hier gaat het mis”

Vanessa’s aandacht overtrof mijn verwachtingen. Ik raad haar echt aan iedereen aan, die zichzelf een gevoel van speciaal-zijn gunt.”

Gerben van der Silk

Hoezo: Er zijn geen short-cuts in life?

DE MYTHE is dat het pad van zelfontwikkeling op weg naar een gelukkig leven ELLENLANG is; duizenden euro’s kost en dat je het (weliswaar met begeleiding) uiteindelijk allemaal zelf moet doen.

Hoe open sta jij voor een unieke benadering als het op je doel bereiken aankomt? Samen met iemand die naast je staat met het talent rechtstreeks in je ziel te kijken en jouw ESSENTIE te zien ZONDER dat jij je levensverhaal, je pijn of je vreugde verbaal hoeft te delen!

Het bestaat echt. Dankzij dit magische talent heb je voor je gehele proces hooguit een paar bijzondere sessies nodig. Sterker nog:  zelfs 1 sessie is al transformerend voor de REST VAN JE LEVEN! 

Denk jij werkelijk nog steeds, dat je er tientallen sessies aan moet wijden bij een psycholoog of coach? Denk je dat je al je oude zeer op moet rakelen of alle pijnlijke ervaringen in je leven weer moet herbeleven om de beste versie van jezelf te worden?

Think Again!

 

$

Ervaring leert

Je gevoel volgen; een intuïtieve ingeving krijgen of het luisteren naar je hart zijn waardevolle boodschappers. Maar niets gaat boven de ervaring van een authentiek persoon.

Recht naar de kern – eerlijk  zonder gedoe

Durf jij het aan?

Mijn methode bestaat uit 3 krachtige sessies.

  1. De Levenssessie is de kick-starter: hierin gaan we naar je kern en pakken we alles aan wat je tegenhoudt om VOL in het leven te staan.
  2. De Blauwdruk Reset bevrijdt. Hoe kun je werkelijk jezelf zijn als je wordt weerhouden door ‘demonen uit het verleden’, vastgezet zonder dat jij daar wat van weet (maar wel last van hebt)?
  3. We sluiten af met een intrigerende en sterke Coachingssessie, waarna jij je als herboren voelt!

Over Ontwikkelingscoaching met een vleugje magie

De 3 onderdelen binnen een uniek All-in-coachingconcept van Vanessa Dijksterhuis is alleen voor mensen met een wens eindelijk het beste uit zichzelf te halen!

Met haar jarenlange ervaring en praktijkgerichte know-how heeft zij zich toegespitst op een diepgaande en effectieve methode om je snel tot de kern te laten komen van wie jij bent. Gun jezelf een verkorte route op jouw pad van zelfontwikkeling. Herpak nu de controle in je leven en (be)leef de beste versie van jezelf!

Share This