Het pad. De weg. Je levensmissie. Je doel in het leven… Het heeft vele verwijzingen, maar uiteindelijk komt het neer op de verklaring waarom je doet wat je doet en hoe je het doet. Ongeacht het antwoord wat jij daarop klaar hebt (of niet, wat weer leidt tot nieuwe vragen) is in elk geval dit helder: het is fijn om te weten of je op de juiste weg zit. Het geeft bevestiging en je kunt vol goede moed verder. Wanneer je niet op je pad loopt merk je dat aan de kleinste dingen in je dagelijks leven. Je zoekt, maar weet niet precies naar wat. Je bent onrustig of je weet niet goed waar te beginnen.

EROP OF ERNAAST

Ik noem dit vaak: naast je pad lopen. Ik geloof erin, dat zielen altijd in de buurt van hun pad blijven en dat je als fysiek mens er onbewust ook steeds naar toe getrokken wordt. Maar soms luister je niet goed of negeer je je eigen signalen. In dat geval bestaat er dus echt iets als “van het pad af zijn”! Toch is het zoals ik het zie een milde verwijzing naar zoeken wat je behoort te doen om optimaal geluk in je leven te vinden. Want is dat niet wat we allemaal wensen? Dat als je op dat befaamde pad loopt en je netjes de weg volgt, je ergens –hetzij onderweg, hetzij aan het einde- persoonlijk geluk ontmoet?

LOST & FOUND

Zie ik dan met mijn verbinding tot zielenland alleen maar zielen die het pad kwijt zijn? Niets is minder waar. Wat mij opvalt is dat jij als Ziel heus altijd weet waar je pad ligt. Het verwonderlijke eraan is juist, dat  je soms bewust naast je pad loopt, van het pad af gaat of er van afdwaalt. De redenen variëren, maar hebben meestal wel te maken met de menselijke ervaring die je je fysieke zelf wilt meegeven. Terugkomen op het pad, tja, daar gaat het dan mis. En dan kom ik in beeld.

SAMEN EN TOCH JIJ ALLEEN

Intuïtief weet jij dan, dat je wat begeleiding van iemand als ik kan gebruiken. En dat is het mooie aan mijn werk: samenwerking. Niet ik geef antwoorden op jouw vragen, maar jij beantwoord je eigen vraag om weer op je pad te komen. Ik ben slechts een middel om dit doel te bereiken. Uiteindelijk vindt iedere ziel die bereid is verschillende wegen te bewandelen zelf zijn weg weer terug naar het pad. Meer interesse in je specifieke weg naar geluk, zoek mij dan eens op!
Share This

This website uses to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.