JOUW LOT IN MIJN HANDEN

Hoe komt het dat we steeds vaker de hoogte van ons levensgeluk leggen in de handen van Experts? Laat ik me kwetsbaar opstellen en mijn eigen expert-status als voorbeeld nemen: Met mijn gave om te verbinden met je ziel, hang je vaak aan mijn lippen en neem je alles aan wat ik je vertel over jouw levenspad. Bijzonder vleiend voor mijn ego, maar gevaarlijk om op dat voetstuk geplaatst te worden. In mijn rol als begeleider help ik je dan ook graag herinneren dat jij zelf verantwoordelijk blijft voor de waarheid in jou, jouw levensgeluk en beleving van dit leven. Ik benadruk daarmee dat hoewel ik je absoluut begeleidt in het vinden van de beste weg voor jou, jij zelf ervoor herhaaldelijk bewust kiest om dit pad wel of niet te bewandelen. Met of zonder zijwegen, afslagen of omleidingen.

EXPERTS ZIJN GEWELDIG

Experts zijn geweldig! Ze hebben zich verdiept op een specifiek interessegebied en delen met hun kennis en kunde ontzettend veel wijsheid. Toch is het belangrijk dat je het grotere plaatje voor ogen houdt. Hoe doe je dit precies? In ons leven worden we vaak geconfronteerd met waarheden van anderen en met name als de informatie afkomstig is van iemand waar die je hoog in achting hebt heeft het waarde voor jou. Maar wat is nu werkelijk waar?

WAAR LIGT JE VERTROUWEN?

In mijn beleving is alle ontwikkeling die geleid heeft tot expert-status op een bepaald gebied helpend voor jouw levenspad. Maar in deze tijd overvloedig aan informatie, specialisaties en kennis door zowel deskundigen als zelf-toegewezen-deskundigen (ook bekend als ervaringsdeskundigen) kan het zijn dat je teveel je vertrouwen legt in de waarheid zoals zij deze presenteren. Neem even de tijd om deze Video tot je te nemen en te bekijken (duur 3:38 min). Ik licht uitgebreid toe wat het verschil is tussen weten wat waarheid is en vertrouwen in de waarheid aangeboden door Experts. Onthoud: Jij creëert je eigen levensgeluk! Schermafdruk 2015-09-25 13.13.16
Share This