“Als je weet wat je wilt en je volgt al mijn voorgestelde stappen, kan het niet misgaan!”

“Het is Geweldig! Ik volgde de wonderlijke-wonder-methode en 24 uur later was mijn wens uitgekomen”

“Sinds ik deze methode volg heb ik al mijn doelen behaald, ben ik gelukkiger dan ooit en komen al mijn wensen uit”

Deze en nog veel meer varianten op succesverhalen hebben een bijna onvermijdelijk hoge bots-factor met de gemiddelde internet surfende persoon. De ene Word snel rijk methode na de andere Wees gelukkig in een oogwenk cursus of Het geheim van een prachtig lichaam stappenplan bereikt ons bewustzijn. En we geloven er maar al te graag in.

Als intensief gebruiker, toehoorder, tester, bijwonend deelnemer van (internationale) seminars, webinars,(gratis) e-books en programma’s in verschillende ‘je bent een dief van je portemonnee als je het niet doet’ prijs stadia is mij een ding duidelijk: Het werkt allemaal net niet.

FALEN DOE JE ZO:

En dat heeft niets te maken met een blinde vlek van mijzelf of een weerstand (zie artikel weerstand) op groei op een voor mij ‘ach je bent er misschien gewoon nog niet aan toe’ niveau. En de wijsheid “Als je nog niet bent waar je wilt zijn, dan is er iets wat je nog niet weet’ is misschien wel waar, maar past het 100% zeker op elke situatie of relatie in ieders leven?  

BLIJF ZELF NADENKEN, VOELEN, WETEN

Weet je, al die producten en diensten zullen in de kern zeker waar zijn. Omdat jij een unieke eigen blauwdruk hebt in dit leven, zal het voor jou ook anders uitpakken. Misschien heb jij wel een net even aangepaste kijk erop nodig. Of een net iets langere weg. Of een paar nieuwe verrassende ontmoetingen, ervaringen, belevenissen. Misschien is die ene gouden formule wel juist slopend voor jouw speciale toevoeging in dit bestaan…Zodra je stopt met zelf nadenken, voelen en weten is de kans groot dat je verloren raakt in andermans weg. En verdwaald op je eigen.

TRIAL & ERROR

Wat ik wel heb geleerd in alle trial & errors van persoonlijke groei is dat alles tot op zekere hoogte wel een aanvulling is op zowel kennis als kunde vlakken. Blijf overvloed wensen en optimaal geluk in de liefde en in het leven. En blijf die stapjes volgen die leiden tot succes in je bestaan.

“Als we allemaal wakker zouden worden vanuit de sluimerende zoektocht naar geluk, zouden we geen wonder-beloftes en methodes meer nodig hebben. Nu dienen ze als rijzende zon in jouw ontwakende geest. Waarin het landschap steeds meer belicht wordt vol verwondering van wat jij wel niet allemaal zelf kunt bereiken.” ~Vanessa

WAKE UP NEO. WAKE UP!

Vergeet niet, dat alle methodes in de wereld slechts een poging zijn tot jou wakker schudden. Onthoud dat jouw specialiteit niet in een boek of cursus vermeld staat. Absorbeer alle wijsheden die er zijn volg zolang je het nodig hebt die personen die je bewonderd en transformeer alles wat je tot je neemt tot iets wat alleen voor jou werkt. En dan, op een wonderlijke ochtend ontwaak je en leef jij het leven waar jij van droomt.

Ben jij al wakker of nog op zoek? Wat je ook weten wilt: er is kans op ontwaken als je hier een afspraak maakt voor unieke inzichten. Ik ben benieuwd hoe wakker je bent: laat je comment achter op Facebook!

Over Vanessa Dijksterhuis

Over Vanessa Dijksterhuis

Ontwikkelingscoach met een vleugje Magie ✨

Het is een mythe dat het pad van zelfontwikkeling op weg naar een gelukkig leven ellenlang is; duizenden euro’s kost en dat je het (weliswaar met begeleiding) uiteindelijk allemaal zelf moet doen. Het is ook niet waar, dat je er tientallen sessies aan moet wijden bij een psycholoog of coach.’’

Vanessa heeft een unieke benadering als het op coachen aankomt, want niet jij maar ZIJ doet het meeste werk. Ze heeft het talent direct in je ziel te kijken en jouw essentie te zien ZONDER dat jij je levensverhaal, je pijn of je vreugde verbaal hoeft te delen.

Dankzij dit magische talent heb je voor je gehele proces hooguit een paar sessies nodig. Sterker nog:  zelfs 1 sessie is al transformerend! 

 

Ook zo benieuwd wie jij ECHT bent?

Weten wie je bent is een gelaagd vraagstuk. Het hoeft niet zo moeilijk te zijn!

Met Vanessa aan je zijde kom je snel achter je oorsprong, je talenten, je valkuilen èn heb je nog lol onderweg ook. Gun je jezelf meer richting? Maak dan snel die keuze!

Vond je dit artikel interessant? Dan zit hier misschien ook wat voor je bij!

Share This